Janu Milić Ilić obožavamo da gledamo kao Marinu u seriji Istine i laži, a pogledajte ko je njen suprug u stvarnom životu!

Izvor: Prva.rs, 05.Jun.2018, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janu Milić Ilić obožavamo da gledamo kao Marinu u seriji "Istine i laži", a pogledajte ko je njen suprug u stvarnom životu!

Iako je sada u seriji gledamo kao Marinu, Jana je glumačku karijeru započela početkom 2000-ih, kroz uloge Divne u seriji "M(j)ešoviti brak", Suzane u "Srpskim ožiljcima", Olge u "Ranjenom orlu", Lejle u poznatoj hrvatskoj seriji "Larin izbor" i mnoge druge... 
Pored uspešne karijere, Jana je srećna i ispunjena i u privatnom životu. Već godinama je u braku sa Milošem Ilićem, producentom serijala "Ja imam talenat" sa kojim ima trogodišnjeg sina.


Svoj privatan život voli da drži daleo od očiju javnosti, ali kad-kad objavi porodičnu fotografiju na Instagramu.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.