Janjušu se SLOŠILO uživo u emisiji: Priznao da se ne oseća dobro, voditelj hitno reagovao (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2024, 21:27

Janjušu se SLOŠILO uživo u emisiji: Priznao da se ne oseća dobro, voditelj hitno reagovao (FOTO)

Janjušu se slošilo tokom današnje emisije, nije bio u stanju ni da komentariše snimak sa Majom...

U Beloj kući je u toku emisija "Gledanje snimaka", a ukućanima je pušten klip, na kom su Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš završili zajedno u krevetu, pa se pomirili.

Marinkovićeva je zamolila voditelja Milana Miloševića da prvo prozove Janjuša da prokomentariše ovaj zajednički snimak, što je voditelj i učinio, a Janjuš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je saopštio svima da mu se slošilo i da se ne oseća dobro, te da zbog toga neće biti u mogućnosti da previše priča na ovu, ali ni bilo koju drugu temu:

- Ufff, Milane, nešto mi nije dobro sad, ne osećam se dobro - saopštio je Janjuš voditelju i ukućanima.

- Nemam šta da prokomentarišem, sve sam već rekao, voleo bih da naš odnos ostane ovakav. Nećemo se mi grliti ceo Božiji dan, ali mi je tada bilo lepo, znači mi to. Nisam još sposoban da razmišljam o bilo čemu - priznao je Janjuš na temu njihovog odnosa.

- Dobro, Janjuše, ako sada nisi u stanju da komentarišeš, nije problem - poručio mu je voditelj, Milan Milošević, a kasnije su se u komentarisanje uključili ukućani.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.