Janjušu je dosta samoće: Aneli mu nije ni na kraj pameti, evo KOGA JE POZVAO da dođe u rehab!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 16:21

Janjušu je dosta samoće: Aneli mu nije ni na kraj pameti, evo KOGA JE POZVAO da dođe u rehab!

Nakon što je prve dane po povratku u Elitu proveo u samoći, spreman je za promene.

Marko Janjušević Janjuš i pored porodične tragedije koja ga je nažalost zadesila kada mu se pre nepunih mesec dana mlađi brat Mihajlo (27) obesio, nije izgubio empatiju i smisao za humor koji je oduvek posedovao.

On se pre nekoliko dana vratio u "Elitu" koju je napustio 25. decembra kada se tragedija i desila, a odmah se ponovo uselio u prostorije rehaba gde je spavao i pre napuštanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rijalitija.

Iako su mnogi očekivali da će Janjuš nastaviti svoju priču sa Aneli Ahmić do toga nije došlo jer je svašta saznao dok je bio napolju, a sada dane i noći u rehabu provodi uglavnom sam.

Ipak, on je sad već poželeo društvo, a odlučio je da pozove Uroša Stanića koji je od samog početka najviše i vezan za Janjuša. Njegov poziv je mladog Stanića potpuno oduševio.

- Lepa ti je jakna - rekao je Uroš.

- Hvala, hvala - odgovorio mu je Janjuš.

- Aj pa se vidimo posle, naleti malo kod mene tamo - uputio mu je poziv u rehab.

- Važi Janjuše - rekao je Uroš.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.