Janjušević NAPUŠTA Elitu - Ovo će PRVO URADITI po izlasku s imanja, mnogi NE SLUTE šta im se sprema

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 16:15

Janjušević NAPUŠTA "Elitu" - Ovo će PRVO URADITI po izlasku s imanja, mnogi NE SLUTE šta im se sprema

Tokom razgovora sa Aneli Ahmić, Janjuš je otkrio da čeka da ga produkcija izvede iz Elite.

Iako je prošlo neko vreme od kada je napustio rijaliti Elita, Marko Janjušević Janjuš još uvek se suočava sa brojnim negativnim porukama koje mu stižu gotovo svakodnevno.

Teško je ne razmišljati o tim komentarima koji su se pojavili nakon što je odlučio da napusti rijaliti zbog tragičnog gubitka svog brata Mihaila.

Tokom razgovora sa Aneli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ahmić, Janjuš je otkrio da čeka da ga produkcija izvede iz Elite, kako bi uzeo svoj telefon i sve poruke prijavio policiji, a za to će biti zaduženi njegovi advokati.

- Sve ću poruke naći, sve to što su mi pisali i sve će biti prijavljeno... Samo čekam da me izvedu. Lepo uzmem telefon i prijavim sve te poruke - rekao je besan Janjušević.

A post shared by @samoposmatramo1

Nakon što je Janjuš reako svoju odluku, korisnici društvenih mreža su odmah počeli da se oglasavaju, komentarišući njegov potez. Mnogi su mu poručili da se pripremi za tužbe.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.