Janjuševa žena se provodi i UŽIVA na putovanjima sa DRUGIM MUŠKARCEM! Sve se saznalo šta radi, a otkrio ju je OVAJ DETALJ

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 17:18

Janjuševa žena se provodi i UŽIVA na putovanjima sa DRUGIM MUŠKARCEM! Sve se saznalo šta radi, a otkrio ju je OVAJ DETALJ

Sada je poznato šta se dešava u njenom privatnom životu.

Dok popularni učesnik ovogodišnje sezone rijalitija "Elita 7", Marko Janjušević Janjuš, danas u "Beloj kući" slavi rođendan, mnogi su spekulisali da li će, među mnogim čestitkama koje su stigle na imanje, stići i čestitka od njegove bivše žene Ene i da li mu je ona pripremila neko iznenađenje, kao i gde se ona uopšte trenutno nalazi.

Kako je Janjuš jedan od najkontroverznijih učesnika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << popularnog rijalitija, mnogi su se pitali kakav život vodi njegova bivša supruga u spoljnom svetu.

Međutim, kako pišu domaći mediji, Ena je trenutno na putovanju sa nepoznatim muškarcem, a navodno su i ceo vikend proveli zajedno.

Muškarac je fotografije objavio na svom Fejsbuk profilu, a Janjuševu suprugu su, navodno, mnogi odmah prepoznali.

A post shared by Ena Janjuševič i Kruna (@j.a.n.j.u.s)

Ena se sa tim muškarcem često čuje i to nije prvi put da oni idu na put zajedno. Niko za sada ne zna u kakvom su odnosu, ali je poznato da se super slažu i da često idu zajedno na putovanja - otkrio je izvor blizak paru za portal "Republika.rs".

Podsećamo, Janjuš sa Enom ima ćerku Krunu, a svoju suprugu je prevario u rijalitiju, i to više puta, sa brojnim starletama.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.