Janjuše, vadiš li tu RUKU IZ GAĆA? Košarkaš zgranuo potezom usred emisije uživo, POZADINA izletela na videlo

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 22:30

Janjuše, vadiš li tu RUKU IZ GAĆA? Košarkaš zgranuo potezom usred emisije uživo, POZADINA izletela na videlo

Svojim ponašanjem privlači pažnju, a neretko je na meti kritika zbog higijene.

Poslednjih dana internetom kruži skandalozni snimak Marka Janjuševića Janjuša, učesnika rijalitija "Elita", koji je šokirao mnoge gledaoce.

Na snimku se vidi kako Janjuš gura ruku u gaće, a ono što je posebno uznemirilo javnost jeste činjenica da nakon toga nije obrisao ruke.

Ovaj kontroverzni potez izazvao je brojne reakcije javnosti, kako onih koji podržavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Janjuša, tako i onih koji osuđuju njegovo ponašanje. Mnogi su istakli da je takvo ponašanje nedopustivo i neprimereno, posebno imajući u vidu da je reč o javnoj ličnosti koja ima uticaj na mlade generacije.

Marko Janjušević Janjuš se još uvek nije oglasio povodom ovog incidenta, ali njegovi bliski prijatelji tvrde da je snimak izvučen iz konteksta i da postoji logično objašnjenje za ono što se dogodilo. Međutim, mnogi smatraju da to ne umanjuje šokantnost snimka i da bi Janjuš trebalo da se javno izvini i objasni svoje postupke.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Instagram/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.