Janjuš zbog Eninog novog dečka na korak od napuštanja Elite? Nema više pristup kući, potpuno pukao

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 15:58

Janjuš zbog Eninog novog dečka na korak od napuštanja "Elite"? Nema više pristup kući, potpuno pukao

Stvari postaju sve jasnije i jasnije.
Sinoć su doskorašnji ljubavnici Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš imali sukob epskih razmera u "Eliti", tokom kojeg je došlo do, za sada, konačnog raskida. Ovaj put jabuka razdora bio je Stanislav Krofak, i Janjuševo nepoverenje u vernost Ahmićeve. Nakon što je optužio da pokušava da se približi Panteri, Marko je bivšu devojku žestoko izvređao.
Nakon haotične situacije zbog koje je nakratko prekinuta emisija "Pitanja novinara", Janjuš je otišao u pab i krenuo da plače i to zbog pokojnog brata Mihaila Janjuševića, koji je krajem decembra prošle godine izvršio samoubistvo, što je Janjuša i njegovu porodicu potpuno devastiralo.
Međutim,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.