Janjuš večeras NAPUŠTA rijaliti - Stiglo zvanično saopštenje produkcije, ovo niko nije očekivao

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2024, 20:50

Janjuš večeras NAPUŠTA rijaliti - Stiglo zvanično saopštenje produkcije, ovo niko nije očekivao

Uroš nije mogao da sakrije bes kada je čuo šta je pisalo

U "Elitu" je večeras pristiglo pismo Velikog šefa kojim obavestio da nekoliko učesnika večeras napušta imanje, zbog gostovanja u emisiji "Magazin In".

Pismo je pročitao ovonedeljni vođa Aleksa Erski.

Draga Elito, gosti u večerašnjoj emisiji "Magazin In" su Anđelo Ranković, Marko Đedović, Marko Janjušević Janjuš i Nenad Aleksić Ša. Oni će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << morati da krenu u 19.30 u emisiju. Pozdrav, Veliki šef - pročitao je Aleksa pismo Velikog šefa.

Uroš Stanić se iznervirao zbog toga što i on nije pozvan u emisiju.

- Pozdrav za Sanju Marinković, nema veze što nisam pozvan, biću sledeći put - rekao je Uroš ljubomorno.

Podsetimo,  Marko Janjušević Janjuš se danas pred radio-emisiju "Amnezija" slomio u vešernici, dok ga je njegova partnerka Aneli Ahmić tešila. Janjušević je ridao jer se uskoro navršava 40 dana od velike tragedije koja je zadesila njegovu porodicu.

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.