Janjuš u očaju kada je saznao za Enu: Kuka po kući i ponavlja u bunilu: Meni se desilo najgore

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 19:42

Janjuš u očaju kada je saznao za Enu: Kuka po kući i ponavlja u bunilu: "Meni se desilo najgore"

Bivši košarkaš izgubio nadu da će mu se desiti nešto prijatno.

Marko Janjušević Janjuš je tokom emisije koju je vodila Maša Mihailović objasnio da li očekuje da se njegova bivša supruga Ena Senić i ćerka Kruna Janjušević druže sa njegovom sadašnjom devojkom Aneli Ahmić. Njegov stav je došao neposredno nakon što je bio izvoltiran stavom Aneli koja je njihov zajednički donos uporedila sa njenim odnosom koji je imala sa Asminom Durdžić. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Poznati bivši košarkaš nije krio svoj stav o ovoj temi.

- U mom odnosu niko ništa ne priča loše, zato sam rekao da ne može da se porede - rekao je Janjuš.

- Aneli je rekla bliži mi se rođendan, meni se desilo najgore, ja izašao napolje bio sa svojom ćerkom kad je najgore bilo, ona će uvek biti moja ćerka. Ja imam 38 godina, moja ćerka će uvek znati sa kim sam, meni je žao što moja partnerka neće imati dobar odnos sa mojom bivšom ženom, jer ona nikoga neće moći da prihvti, što je normalno. Zamisli da moja žena brani da idemo negde svi zajedno, ili da moje dete ne orihvati mnoju partnerku, to su jako teške stvari, Ja ne mogu da objasnim koliko je teško jer imamo decu - rekao ne Janjuš.

Ispod video snimka su se pojavili brojni komenatri koji su podržali Enu, a brojni komentatori su vređali Janjuša i Aneli.

Detaljnije u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.