Janjuš u TEŠKOM STANJU: Majka ga moli da IZDRŽI još malo  - Produkcija mu uručila njeno pismo, on se SLOMIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 16:02

Janjuš u TEŠKOM STANJU: Majka ga moli da IZDRŽI još malo - Produkcija mu uručila njeno pismo, on se SLOMIO

Učesnik "Elite" rasuo se na komade nakon njenih reči.

Marko Janjušević Janjuš, danas slavi 39. rođendan. On ponovo svoj rođendan dočekuje u rijalitiju "Elita", a sada mu je produkcija upriličila i prigodno slavlje.

 Na samom početku žurke, učesnik je pročitao čestitke koje su pristigle na adresu imanja u Šimanovcima, a jedno ime na koverti ga je posebno ganulo.

U pitanju je pismo njegove majke. Janjuš, nije imao snage sam pročitati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njene reči, te je zamolio cimera Anđela Rankovića da umesto njega to uradi.

- Moram imati snage da ti napišem nekoliko rečenica koje će značiti i tebi i nama. Srećan ti rođendan da si nam živ zdrav i nasmejan žele ti mama, tata i brat. Želimo ti da izdržiš u "Eliti" do kraja, a po izlasku da se malo smiriš i posvetiš porodici, mislim da je vreme. Tvoja ćerka jedva ceka da se sve to završi, pa da izađeš i provodiš vreme sa njom. Bori se dalje kroz život za svoju porodicu i svoje dete, a mi ćemo dalje onako kako možemo i moramo. Ne brini dobro smo! - napisala je Janjuševa majka u rođendanskoj čestitci.

Janjuš, nije mogao da zaustavi suze, a u Beloj kući je nastao potpuni muk, te nikome nije bilo lako.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.