Janjuš u SUZAMA ZBOG ENE i njenog novog dečka: Ne može sebi da oprosti jer je izgubio ZAUVEK: Godinama ga je čekala i volela

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 22:39

Janjuš u SUZAMA ZBOG ENE i njenog novog dečka: Ne može sebi da oprosti jer je izgubio ZAUVEK: "Godinama ga je čekala i volela"

Već danima se šuška da Ena Senić, bivša supruga Janjuševića ima novog dečka s kojim je srećnija nego ikada.
Pre samo dva dana doskorašnji ljubavnici Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš imali sukob epskih razmera u "Eliti", tokom kojeg je došlo do, za sada, konačnog raskida. Ovaj put jabuka razdora bio je Stanislav Krofak, i Janjuševo nepoverenje u vernost Ahmićeve. Nakon što je optužio da pokušava da se približi Panteri, Marko je bivšu devojku žestoko izvređao.
Sinoć su doskorašnji ljubavnici Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš imali sukob epskih razmera u "Eliti", tokom kojeg je došlo do, za sada, konačnog raskida. Ovaj put jabuka razdora bio je Stanislav Krofak, i Janjuševo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.