Janjuš smuvao VRELU plavušu!? Vara i ŽENU i LJUBAVNICU?

Izvor: Svet, 17.Jul.2020, 17:56

Janjuš smuvao VRELU plavušu!? Vara i ŽENU i LJUBAVNICU?

Marko Janjušević Janjuš koji je u rijalitiju Zadruga javno prevario ženu sa Majom Marinković očigledno se nije pokajao kako je delovalo, već je nastavio po starom. Na društvenim mrežama se spekuliše da se bacio u lov i da vara obe sa vrelom plavušom.

Šuška se da je atraktivna devojka ustupila prepiske sa oženjenim zadrugarom na kojima se vidi da su ugovorili tajni susret. Kako je rekla, a prenosi Kurir, ćaskanje na Instagramu započeli su oko 4 ujutru, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je Janjuš boravio kod Maje Marinković u stanu.

Nije poznato kako se dalje odvijala situacija, ali nema sumnje da zbog ovih poruka neće biti svejedno ni Eni,a ni Maji.
NOVI SVET! Bogdanina baba PRIZNALA! Evo šta se DEŠAVA između SNAJKE i CECE! Estrada UMIRE OD KORONE! Anabela: “Marku je NAJVEĆA KAZNA što će venama njegove dece TEĆI MOJA KRV!” Novak UHVAĆEN BEZ MASKE!

SVETSVET/INSTAGRAMPRINTSCREEN
The post Janjuš smuvao VRELU plavušu!? Vara i ŽENU i LJUBAVNICU? appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.