Janjuš shvatio šta je uradio, pa se na ivici suza obratio porodici: Sve sam izgubio, nikada više neću biti srećan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 07:50

Janjuš shvatio šta je uradio, pa se na ivici suza obratio porodici: "Sve sam izgubio, nikada više neću biti srećan!"

Sve vreme je bio na ivici suza...

Nakon što su sva pitanja u "Majinom trenutku istine" prošla, Marko Janjušević Janjuš je osetio potrebu da da svoj komentar na celu situaciju.

- Biću najiskreniji sad. Jednostavno, napadali ste me da lažem. Ona je uvek znala, govorila je da me ne bi izdala nikad, non-stop je to pričala, ja nisam posumnjao da može da dođe do ovoga. Nisam toliki idiot. Desilo se šta se desilo, zavozali smo se. Nemam opravdanje. Mislim da nemam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izbora ni objašnjenja. Nije bilo ništa tako strašno, ali jeste. Neću ići na poligraf, da se blamiram, dosta sam se izblamirao. Osećam se katastrofa. Dogodilo mi se to sa njom. Bilo je jače od mene, dug period, zatvoren prostor, nema opravdanje. Pokušao sam jutros da odem, hvala Bogu pa nisam, neću otići, boriću se do kraja. Ona je devojka koja nije normalna. Koliko god bila zaljubljena i koliko god je voleo, ona nije normalna. Znam da će biti teško objašnjenje zbog cele situacije napolju. Mislim da ljudi ovo gledaju katastrofa, ne znam ni gde ću ni kako ću. Pokušaću da smirim glavu. Odgovaraću na pitanja, da me je sramota, da je katastrofa, bilo je, pogrešio sam, na svako pitanje ću tako odgovarati do kraja rijalitija. Ja svoju ženu volim najviše na svetu, sa Majom neću imati nikakav kontakt od danas ni ovde, ni napolju. Neću da pričam ni sa njom ni o njoj. Hoću da zaradim ovaj novac, Mensur je u pravu, novac je sad nebitan. Teško mi je, izblamirao sam se, osećam se loše. Ja više neću biti ni srećan. Znam šta sam uradio, znam da neću biti srećan, znam da me čeka pakao. Danas sam sve shvatio, nemam opravdanje, pokušaću da zaradim pare, da ih dam. Ne trebaju mi pare kad sam izgubio sve. Ovo je javna scena, ostavio sam loš utisak, ne bežim od toga. Možda neće neko sa druge strane da ima poziv sa mnom. Nemam snage a moram da izdržim. Bila bi duplo gora situacija da odem sad. Moram da smognem snage da bar obezbedim nešto, da znam zašto sam ovde. Da sam najgori, propatio sam. Izvinjavam se svima koji me vole. Ženi Eni nema izvinjenja, samo ako ona oseti moje pokajanje. Razočarao sam se u Maju - naveo je Marko Janjušević Janjuš.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Ko će pobediti u rijalitiju "Zadruga 3"? Podržite vašeg favorita...

Choices Marko Miljković

Mensur Ajdarpašić

Iva Grgurić

Gagi Đogani

Anabela Atijas

Stefan Karić

Jelena Pešić

Nikola Orozović

Mina Vrbaški

Marko Janjušević Janjuš

Ivana Šopić

Tara Simov

Lepi Mića

Bane Čolak

Jovana Tomić Matora

Filip Đukić

Bora Santana

Ana Korać

David Dragojević

Dragana Mitar

Edis Fetić Edo

Miroslava Mima Živković

Branislav Radonić Brendon

Mateja Matijević

Zorica Marković

Milica Kemez

Maja Marinković

Ermina Pašović

Marko Đedović

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Vujadin je PREVARIO Mirku, i to su svi VIDELI: Veza im je bila na iskušenjima, a njena izjava o ŽENAMA šokirala je javnost (VIDEO)

srbdan_rs/main

1

https://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ads?sz=468x60|728x90|1x1|400x300|640x480&iu=/161634325/SrbijaDanas_Desktop/SrbijaDanas_Video_ROS_Safe/VIDEO_Safe&cust_params=kwrds%3D%TAGS%&impl=s&gdfp_req=1&env=vp&output=vast&unviewed_position_start=1&vpos=preroll

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.