Janjuš saznao Anelinu najmračniju TAJNU? Posle OVIH saznanja više neće da čuje za nju: U sve umešan Asmin

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2024, 16:57

Janjuš saznao Anelinu najmračniju TAJNU? Posle OVIH saznanja više neće da čuje za nju: U sve umešan Asmin

Marko Janjušević Janjuš je, po napuštanju Elite, saznao sve o čemu je Aneli ćutala.

Aneli Ahmić danima govori kako joj nedostaje Marko Janjušević Janjuš koji je "Elitu" napustio, nakon što je saznao da je njegov mlađi brat, izvršio samoubistvo, vešanjem u svom stanu.

Ono što je iznenadilo sve, jeste činjenica da Janjuš nije zapratio Aneli na Instagramu ili se na bilo koji način oglasio po tom pitanju, te su mnogi posumnjali da je Janjušević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uvideo kompletnu istinu, kada je napustio rijaliti i otišao svojoj kući.

Ona i sama sumnja u njihov odnos sada, s obzirom da ne dobija nikakvu povratnu informaciju, a u jednom trenutku je rekla kako veruje da je on sada sa suprugom i da ne želi da mu kvari sreću sa drugom ženom, ma koja to bila.

Janjuš je imao priliku da odgleda sve klipove, kao i oglašavanja Asmina Durdžića, Anelinog izabranika, pa nije isključeno da je promenio mišljenje o njoj i njihovoj vezi, te da je odlučio da potpuno batali tu priču i vrati se supruzi, koju je ponovo izdao.

I dalje se čeka Janjušev povratak u Belu kuću, te nam ostaje da ispratimo šta se to promenilo u njihovom odnosu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zvanično OTKAČILA JANJUŠA: Aneli se MUVALA sa ovim cimerom na pink sofi - Ipak je promenila ploču?

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2024, 11:20

Šta će joj na sve ovo reći Janjuš, gledaoci i porodica?..Aneli Ahmić danima govori kako joj nedostaje Marko Janjušević Janjuš, koji je "Elitu" napustio, nakon što je saznao da je njegov mlađi brat, Mihailo Janjušević tragično završio...Janjuševa supruga, sačekala je učesnika na imanju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.