Janjuš progovorio o ONLYFANSU POKOJNOG BRATA - Otkrio šta se nalazilo u Mihajlovom telefonu kada ga je OTKLJUČAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2024, 02:20

Janjuš progovorio o ONLYFANSU POKOJNOG BRATA - Otkrio šta se nalazilo u Mihajlovom telefonu kada ga je OTKLJUČAO

Marko Janjušević Janjuš priznao sve o platformi na kojoj je njegov brat Mihajlo zarađivao novac.

Marko Janjušević Janjuš bio je specijalni gost kod voditelja Ognjena Amidžića u emisiji ,,Amidži šou", nakon velike porodične tragedije.

Janjuš se prošlog petka vratio u ,,Elitu", a večeras prvi put nasamo priča o pokojnom bratu Mihajlu.

Janjušević je prvi put progovorio o Mihajlovoj platofrmi ,,Onlyfans" na kojoj je zarađivao novac od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << provokativnog sadržaja. Mnogi su tvrdili da je Mihajlo doživeo veliki linč na internetu zbog njegovog sadržaja koji je plasirao, a Marko Janjušević je večeras u emisiji prvi put progovorio o pomenutoj platformi.

- Ja nisam ni znao to dok nisam izašao iz rijalitija, on mi nije pričao i da mi je pričao, ko sam ja da bilo kome branim bilo šta? Sa 27 godina, njegov život, njegov posao, kome ja mogu da zabranim bilo šta? Nije mi se žalio! Znam da loše komentarišu, jer to su ljudi koji nemaju šta da komentarišu, iskazuju svoju nesreću, komentarisajući drugi. To mi nije jasno, meni mogu da vređaju šta hoćeš, to su ozbiljni ljudi, bez ikakve empatije, mene to ne može nikako da dotaknu - ispričao je Janjušević u emisiji ,,Amidži šou".

- Njihove teorije da sam ja bio u svađi, da sam ga se odrekao, nikada u svađi nisam bio sa njim, nismo se posvađali nikada, niste uputili jednu ružnu reč. Jeste da sam bio odvojen, ali sam i od ćerke odvojen zbog rijaltija, videli smo se poslednji put kod sestre kada je došla iz Kanade. Ja sam posle otišao u Crnu Goru, malo na more, otišao za Nemačku, pa direktno ovde, putevi su nam se razišli, ali sve mi se onako vratilo od prvog dana - tvrdi Janjušević.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.