Janjuš otvorio dušu i PRIZNAO: Da sam izašao ZAVRŠIO BIH TRAGIČNO ILI BIH POLUDEO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2020, 14:54

Janjuš otvorio dušu i PRIZNAO: "Da sam izašao ZAVRŠIO BIH TRAGIČNO ILI BIH POLUDEO! (VIDEO)

Svestan je da je napravio veliki problem svima.

U današnjoj emisiji "Sprrrdnja" Marko Janjušević, jedan od autora i voditelja emisije, dobio je priliku da ispriča sve o aferi sa Majom Marinković koju je započeo pred kamerama najgledanijeg rijalitija "Zadruga".

- Reci mi kad je to sve počelo? Je l' stvarno počelo iz sprdnje - pitao je Stefan Karić svog kolegu Janjuša.

- Jeste, iz sprdnje je počelo i onda više nismo mogli da kontrolišemo svoje emocije. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Počelo je sve iz neke zaje*ancije, ja sam takav, volim da se sprdam. U početku nisam imao osećanja. Počelo je zadnjih mesec i po dana. Mesec i po dana, dva je baš počelo toliko da... Ja sam znao da je ona zaljubljena toliko - priznao je Marko.

Karića je zanimalo i da li Janjušević veruje u ljubav Maje Marinković.

- Siguran sam ja u nju sad i u njenu ljubav. Ne može u glavu da mi uđe da li je moguće ovo sve što se nama desilo, ali izgleda da je moguće. Kad mi je bio rođendan, do tad nije bilo toliko strašno. Kad sam joj rekao da ću se razvesti, tad stvarno nisam to mislio ozbiljno. Sada bih to rekao, a tada sam kroz šalu rekao neke stvari. Posle rođendana je krenulo onako baš... Mi se nismo odvajali jedno od drugog - rekao je Janjuš.

Marko je potom pričao o porodici napolju i svemu što se njima sada dešava.

- Ona (Ena) je trenutno najnesrećnija. Ispao sam toliko loš, cela njena porodica, uvek su bili uz mene. Kažu mi da se izvinim, je l' postoji način da se izvinim. Šta imaju od toga. Samo kad izađem mogu da kažem "To je to". Ja znam čemu je sve ovo doprinelo. Ovaj odnos koji sam ovde imao, doprinelo je to što sam se odvojio od nje (Ene), zaljubio sam se, to je jedina realnost - iskren je bio Janjuš.

- Ja da sam izašao, ili bih završio tragično, ili bih poludeo, treće nema. Nemam ja opravdanje. Meni ovde svi kažu "Ti si budala". Ja to znam, ali ponelo me je. Pokušavao sam da pobegnem od toga, ali eto... Da sam bar imao poziv, da sam ih barem video... Ne znam da li bi to promenilo sve. Ovako sam upao u neku fazu sa Majom. Ja nisam zaljubljen u nju, ja sam nju zavoleo - rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Ko će pobediti u rijalitiju "Zadruga 3"? Podržite vašeg favorita...

Choices Marko Miljković

Mensur Ajdarpašić

Iva Grgurić

Gagi Đogani

Anabela Atijas

Stefan Karić

Jelena Pešić

Nikola Orozović

Mina Vrbaški

Marko Janjušević Janjuš

Ivana Šopić

Tara Simov

Lepi Mića

Bane Čolak

Jovana Tomić Matora

Filip Đukić

Bora Santana

Ana Korać

David Dragojević

Dragana Mitar

Edis Fetić Edo

Miroslava Mima Živković

Branislav Radonić Brendon

Mateja Matijević

Zorica Marković

Milica Kemez

Maja Marinković

Ermina Pašović

Marko Đedović

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Anastasija Ražnatović: Željko je isti Veljko, PLAKALI SMO (VIDEO)

srbdan_rs/main

1

https://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ads?sz=468x60|728x90|1x1|400x300|640x480&iu=/161634325/SrbijaDanas_Desktop/SrbijaDanas_Video_ROS_Safe/VIDEO_Safe&cust_params=kwrds%3D%TAGS%&impl=s&gdfp_req=1&env=vp&output=vast&unviewed_position_start=1&vpos=preroll

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.