Janjuš obrisao patos sa Aneli: PRED SVIMA priznao EMOCIJE prema Marinkovićevoj, progovorio o POMIRENJU?

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2024, 02:04

Janjuš obrisao patos sa Aneli: PRED SVIMA priznao EMOCIJE prema Marinkovićevoj, progovorio o POMIRENJU?

Ahmićeva je sve vreme njegovog izlaganja bila potištena, a čini se da ju je Jaškova poslednja izjava dotukla...

Sam početak emisije "Pitanja novinara",  obeležilo je propitivanje Darka Tanasijevića usmereno ka Marku Janjuševiću Janjušu, koji je, nažalost, nakon velike porodične tragedije dospeo u sam vrh javnog interesovanja. Bivši košarkaš je prvo priznao da se veoma loše oseća i da mu je i dan-danas teško zbog činjenice da njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mlađeg brata, Mihaila, više nema.

Kasnije se osvrnuo na odnos sa takmičarkom Aneli Ahmić. Na taj odnos je zvanično stavljena tačka, nakon što je Janjuš pročitao i video sve što je ona skrivala u "Eliti".

Jeste, bila mi je sve ovde, sad mi je ništa - naglasio je Janjuš.

- Neću je dirati, rekao sam sinoć i da mi se gadi i svašta nešta, ali neću je više dirati. Neka se bori ovde za sebe, kao i svi ostali, eto, šta više da kažem. Ne znam ni šta ču sam sa sobom - rekao je Marko.

Janjušević je prokomentarisao i svoj stav da ga je ona sve vreme obmanjivala u vezi emocija, te da je smešno kad mu posle svega i dalje govori kako ga voli.

- Ne mogu da kažem da me ne voli, ali nije to to, ono pravo, iskreno. Stvarno mislim tako, možda grešim, ali takav osećaj imam. Ona je u životu možda volela jednom ili dvaput onako kako se voli. Ne možeš svaki put voleti tako, pravo da nekog voliš. Ne znam ni koliko je to moguće u rijalitiju da se zavoli na pravi način. Možda je ona iskrena, ne mogu ja da znam šta je u njenoj glavi. Možda ona ima neki svoj način poseban toga. Jer je nemoguće da radiš neke stvari sa nekim, a da ti nije stalo do toga. Za jedno veče jeste, ali ovako ne. Ima to i sa drugima, kad ima neku raspravu, da uvek druge spušta, neće da sasluša, sama sebi napravi problem, navuče ljude da pomisel da je ona katastrofa. Mogu reći da jeste samo svoja, da ne bude ni grub, ni blag. Uglavnom, svoja je. Možda je život nije mazio, pa je tako postavljala sebe na prvo mesto, ne razmišljajući kako je drugima. Ima tu neku bezobzirnost - izgovorio je on na iznenađenje mnogih.

Na kraju je zamoljen da kaže i kakva je sada situacija između njega i Maje Marinković.

S Majom mi nije u planu da se mirim posle svega što je između nas bilo, mislim da nije ni njoj, ali mi je prija njeno društvo. Ona je osoba ovde koju sam najviše voleo. Ona je poslednja prema kojoj sam imao prava osećanja. Imam ih i dalje, ali... - naznačio je Janjuš zagonetno, kao da nagoveštava nešto.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.