Janjuš nije svestan ko dolazi sutra u Elitu: Prelep dan za njega - potvrdila da sutra stiže u Elitu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 23:11

Janjuš nije svestan ko dolazi sutra u Elitu: Prelep dan za njega - potvrdila da sutra stiže u Elitu

Sutra je spoeban dan u životu bivšeg košarkaša.

Marko Janjušević Janjuš ima zaista veliki broj vernih fanova koji ga svim silama podržavaju. Reč je uglavnom o ženama koje su podeljene u nekoliko frakcija Janjuševe boginje, Janjuševe kraljice i Janjuševe carice

One stoje uz njega po svaku cenu, iako je bivši košarkaš više puta tokom trajanja rijalitija te iste fanove nazivao svakojakih uvredljivim imenima.

Pošto se uskoro bliži Jaškov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rođendan a njegove kraljice rešile su da ga obraduju. Bivši je košarkaš rođen 12. marta 1985. gdoine, te će sutra napuniti 39 godina.

Kraljice su u grupi skupljale pare da mu poklone pravu rođendansku tortu.

Na uplatnici, kako ej ejdna Janjuševa kraljica pokazala, piše da je za tortu izdvojeno neverovatnih 19.500 dinara.

I dok su mnoge Janjuševe kraljice bile oduševljene jer će njihov miljenik moći da uživa u slatkišima zajedno sa svojom izabranicom, druge su bile vidno nezadovoljne te su pisale da bi bilo bolje da se taj novac uplatio u humanitarne stvrhe i da Janjuš nije zaslužio nikakav kolač zbog nepoštovanaj obožavateljki.

U svakom slučaju, Janjuš nije svestan da će sutra da dođe kurir da mu donese tortu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.