Janjuš još uvek ne zna za njenu SMRT - bila je njegova kraljica: Izjave saučešća pristižu porodici

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2024, 22:11

Janjuš još uvek ne zna za njenu SMRT - bila je njegova kraljica: Izjave saučešća pristižu porodici

Velika zvezda rijalitija se vratila u "Elitu" psole tragedije, a danas stižu tužne vesti iz redova njegovih fanova.

Stigla je vest da je preminula jedna od najaktivnijih članova podrške i fan grupa Marka Janjuša Janjuševića. Izvesna J.Đ. podržavala je Janjuša od njegovih početaka u rijalitiju i učestvovala je u mnogobrojnim akcijama fanova za podršku bivšem košarkašu.

Njena smrt je potvrđena u najvećoj Fejsbuk fan grupi Janjuša takozvanim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Janjuševim kraljicama", gde su se ograšavale ostale kraljice izjavljujući saučešče porodici preminule Janjuševe obožavateljke.

Jedna od administratorki grupe je podelila u grupi Janjuševe kraljice poruku sledećeg sadržaja.

- Nažalost ni danas nas ne mogu zaobići tužne vesti. Naša J. Đ nas je napustila. Jasna je bila sa nama od samih početaka. Pamtićemo je kao vedru, veselu, dobru i nasmejanu osobu što je stvarno i bila. Čista i dobra duša. Počivaj u miru kraljice naša, uvek ću te voleti i pamtiti tvoja grupa. Porodici izražavamo najsireniju i najdublje saučešće, neka im Bog dragi daje snage - stoji u objavi.

Janjuš se juče vratio u rijaliti i sigurno nije obavešten da je jedna od njegovih najvećih obožavateljki i pokretač fan grupa preminula. Svi znaju da je Janjuš komunicirao sa svojim kraljicama, te da sigurno neće da mu bude najlakše kada bude saznao za smrt J.Đ.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.