Janjuš je imao priliku da mi se javi danas - Asmin o susretu sa Janjuševićenm napolju: hteo da mu da pare

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2024, 14:41

"Janjuš je imao priliku da mi se javi danas" - Asmin o susretu sa Janjuševićenm napolju: hteo da mu da pare

Poznati biynismen nije hteo ništa da taji i skriva.

Asmin Durdžić se oglasio preko svog Instagram naloga povodom povratka Marka Janjuševića Janjuša u "Elitu" i njegovog razgovora sa Aneli Ahmić.

Oni su tom prilikom zakačili i Anelinog bivšeg partnera, što se Asminu nikako nije dopalo.

On je na svom instagram nalogu napisao

- Ova Aneli se ne gasi, istina je kad je provela prvu noć kod mene da sam joj dao ujutru 2.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evra da ide u šoping sa mojom koleginicom Majom, ja sam otišao u Salzburg da joj kupim Luj Viton patike i poslao gofici 3.500 evra da kupi sebi kuhinju, pošto mi je Ana**a plakala da nemaju kuhinje, pa sam odmah prvi dan i ćerku i mamu ispoštovao - započeo je Asmin, pa nastavio:

- A što se tiče Janjuša, imao je priliku da se javi danas pa možda bih mu i dao pare da vrati devojki dugove da ne bi morala Nora da vraća. Ja i kad se ne oglašavam, oni ne vade iz usta i okrenu da ja njih ne vadim. Bože, Bože! - žalio se Asmin , pa nastavio:

A kanalna ako ne prestane da laže mogao bi Asmin da pošalje u Nemačku dokaže da je Grofica 3 puta letela u Istanbul sa koferima... Samo neka tako nastavu - završio je Asmin.

Srbija danas/Instagram/_alibaba007_/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.