Janjuš dobio DETALJNE INSTRUKCIJE za povratak u  Elitu, EVO KOJE se posebno odnose na Aneli Ahmić

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2024, 16:56

Janjuš dobio DETALJNE INSTRUKCIJE za povratak u "Elitu", EVO KOJE se posebno odnose na Aneli Ahmić

Nakon velike tragedije rijaliti lav napustio je velelepnu Belu kuću. Fanovi ovog televizijskog formata sa nestrpljenjem iščekuju njegov povratak.

Nakon velike porodične tragedije koja se nedavno dogodila, javnost je bila šokirana vestima o smrti mlađeg brata poznatog rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša. Mihailo Janjušević je iznenada napustio ovaj svet, ostavljajući porodicu i prijatelje u dubokoj tugi.

Nakon sahrane, mediji su izvestili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je Janjuš viđen na Zlatiboru, gde je odlučio da potraži mir i spokoj kako bi se oporavio od nepojmljivog gubitka.

Danima nakon sahrane brata Mihaila, Janjuš se oglašavao putem Instagram profila, gde je objavljivao fotografije iz porodičnog albuma, a reči podrške neprestano su mu stizale.

A post shared by Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus)

Među tim porukama istakle su se one koje se tiču Jaškovog učeša u rijalitiju. Fanovi rijaliti igrača savetovali su mu da se vrati u rijaliti što pre, kao i da se okane Aneli Ahmić i posveti se svom životu i porodici.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.