Janjuš će zbog ovoga NAPUSTITI Belu kuću? Brat Boris se HITNO oglasio iz Prijepolja - U domu velika TUGA

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 20:38

Janjuš će zbog ovoga NAPUSTITI Belu kuću? Brat Boris se HITNO oglasio iz Prijepolja - U domu velika TUGA

On je objavio Mihajlovu fotografiju.
Nedavno je u Prijepolju obeleženo 40 dana od tragičnog samoubistva Mihaila Janjuševića, najmlađeg brata učesnika rijaliti programa "Elita", Marka Janjuševića Janjuša, a sada je Boris Janjušević objavio fotografiju koja je mnogima naterala suze na oči.
Janjuš je par puta izlazio iz rijalitija zbog odlaska na bratov grob, a kada su bitni datumi za njegovu porodicu on napušta Belu kuću.
- Brata često sanjam, pa ustanem nekako neraspoložen. Od previše razmišljanja ljudi sanjaju ono o čemu stalno misle, to je verovatno zbog toga. Pokušavao sam da pričam sa njim, nekad se desi da sanjam samo kako me gleda, ali stoji na nekoj razdaljini. Pitam...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.