Janjuš častio Aneli nikad većim UVREDAMA, Bela kuća se tresla JADNICE, toliko si jadna i BEDNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 13:36

Janjuš častio Aneli nikad većim UVREDAMA, Bela kuća se tresla "JADNICE, toliko si jadna i BEDNA"

Nije to bilo tako davno.

Haotična veza bivšeg košarkaša i bosanske starlete od samog početka puna je kontroverzi i nedoslednosti.

Uprkos tome što i jedna i druga strana tvrde da između njih postoji isključivo vanserijska ljubav, reči koje upućuju jedno drugom mogu da pokažu suštu suprotnost.

Naime, Taki Marinković, nesuđeni tast Janjuševića, okačio je na svoj nalog putem društvene mreže Instagram snimak gde su se donedavno Marko i Aneli častili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najsočnijim uvredama.

- Ne volim da me neko predstavi k*rvom - rekla je Aneli.

- Narod prvo gleda da si ti ozbiljan lažov - rekao je Janjuš.

- Dobro, ali što sam k*rva? - pitala je Aneli.

- Što si k*rva? Ti si najveća k*rva, evo ja ti kažem. Ne postoji veća, tebi je duša k*rvina. Jadnice, najveća jadnice, ti si toliko jadna i bedna i loša - rekao joj je Marko.

Pomoću ovog snimka publika rijalitija mogla je da se podseti na koji način je započeta ljubav između ovog rijaliti para. Nije baš reprezentativno, složili su se svi u komentarima.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.