Janjuš UHVATIO Aneli u PREVARI! Ahmićeva dokazala da je cela veza bila obična farsa, evo kako je reagovao

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 12:21

Janjuš UHVATIO Aneli u PREVARI! Ahmićeva dokazala da je cela veza bila obična farsa, evo kako je reagovao

Da li se samo poigrava sa njim?

Aneli Ahmić ne prestaje da bude na udaru zbog svojih postupaka, ali i izjava, a njena veza sa Markom Janjuševićem Janjušem reklo bi se da je na staklenim nogama.

Fanovi su definitivno podeljeni kada je reč o njihovom odnosu, budući da jedni smatraju da su se učesnici "Elite" pronašli i zaista zaljubili, dok su drugi mišljenja da Ahmićeva prednjači u foliranju.

Upravo zbog toga, verni gledaoci rijalitija prate svaki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njen korak, ne bi li je uhvatili u trenutku nepovoljnom za nju samu. Sada su zapazili jedan detalj sa proslave Janjuševog rođendana, održane juče (12.03.) koji, prema njihovom mišljenju, dovoljno govori o tome da Aneli nema iskrene emocije i namere prema nekadašnjem košarkašu.

Naime, dok je sedela za stolom u "Dubiozi", Aneli je sa ostalim ukućanima razgovarala o Ramazanu, a ono što je mnogima privuklo pažnju jeste njeno pitanje "koji je danas datum" iako je u tom trenutku proslavljala rođendan svog dečka, koji je pritom sedeo za tim istim stolom, ali nije imao nikakvu reakciju...

Da li se Aneli samo zbunila ili ovo njeno pitanje zaista ima određenu pozadinu, procenite sami.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.