Janjuš RASKINUO sa Aneli nakon što je čuo šta se desilo sa Enom: Ahmićeva vrišti: Vrati se bivšoj ženi

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 19:55

Janjuš RASKINUO sa Aneli nakon što je čuo šta se desilo sa Enom: Ahmićeva vrišti: "Vrati se bivšoj ženi"

Nikako neće da trpi da se ovako nešto radi u njenoj blizini.

Marko Janjušević janjuš i Aneli Ahmić su krenuli žestoko da se svađaju u rijalitiju. Aneli je napravila žestoko scenu ljubomore jer nije mogla više da trpi što bivši košarkaš redovno spominje svoju bivšu suprugu Enom Senić.

Uroš Stanić je pokušao da smiri situaciju i da njih dvoje ne raskinu, ali Jabnjuš je jasno rekao, da ona može da se pokupi kada želi. 

- Šta je ovo. Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imam harizmu. To je samo dovoiljno da se ima akada se izađe odavde - rekla je Aneli.

- Jaoj kako ću te liferovati čim izađem odavde - rekao je besno Janjuš i time najavio raskid.

- Ovo što Janjuš radi, to radi jer ne zna šta će od dosade te spominje neke stvari koje smo još juče pričali. Jaoj da samo hoće završiti - rekla je Aneli.

- Šta ja to spominjem? Nisam čuo? - pitao je Janjuš

- Ne znam čemu spominjanje bivših partnera i što spominješ bivšu ženu - rekla je Aneli.

- Koga spominjem? Bivšu ženu? Ima da je spominjem do kraja života. Ja slušam o tvom mužu svaki dan. Ja sam nju spomenuo jer je i ona samo kupila balensijaga kaput. Šta tu nije jasno? - bio je surov Janjuš.

- Tvoja žena ne daje izjave napolju kao moj muž - rekla je Aneli.

- Šta je to strašno? Bolje bi ti bilo da se smiriš. jutros sam ti objasnio. Ako ti se ne sviđa, fiju, odlazi - viako je Jaško.

- Vrati se svojoj bivšoj ženi - vikala je Aneli.

Detaljnije u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.