Janjuš PRVI DOLETEO: Nakon što je ugledao da je ŽIVOTINJA pomahnitalo jurcala po imanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 17:02

Janjuš PRVI DOLETEO: Nakon što je ugledao da je ŽIVOTINJA pomahnitalo jurcala po imanju

Prizor kakav se ne viđa često.

Nakon što je dobio zadatak, Uroš Stanić se presvukao u svoj kostim psa, a onda je krenuo sa Janjušem do rehabilitacije. Ova urnebesna scena postala je viralna na društvenim mrežama, mada nam je jasno i zbog čega.

Nije prvi put da se dešava da neka životinja boravi na imanju, prisetimo se psa Mikija Đuričića, pa i silnih životinja u ekonomskom dvorištu, ali ovih kostimiranih nije bilo često.

Janjuš je u jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << momentu upitao Uroša da li je zedan, a on je zalajao.

- Tako, bravo, mislio sam da ćeš da kažeš nešto pa da te zveknem ovom koskom - rekjao je Janjuš, a Uroš je opet zalajao.

- Vidi kako je sladak, zove se Uki - dodao je Janjuš kada je Šan prišao da ga vidi.

- Av av - lajao je Uroš.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.