Janjuš PRIZNAO sa kime se Ena viđala njemu iza leđa, pa RAZVEZAO JEZIK: Otkrio sve u razgovoru SA NJIM

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 16:00

Janjuš PRIZNAO sa kime se Ena viđala njemu iza leđa, pa RAZVEZAO JEZIK: Otkrio sve u razgovoru SA NJIM

Sve razjasnio.

Odnos Ene Senić i Marka Janjuševića Janjuša već godinama unazad predmet je pažnje publike koja voli i prati rijaliti, kao i pripadnika sedme sile.

Uprkos tome što nisu više ni u kakvom emotivnom odnosu, Janjuš je za svoju suprugu uvek imao samo reči hvale.

Međutim, bivši košarkaš prošle noći u razgovoru sa Darkom Tanasijevićem u Šiša baru otkrio je detalj o njegovoj bivšoj izabranici, o kojoj je izneo dosta informacija. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Naime, Janjuš je otkrio da se Ena Janjušević viđala svojevremeno sa Filipom Đukićem i Đeksonom, koji su bili učesnici prve sezone ,,Zadruge". Tokom razgovora, Janjuš je ispričao i kakav odnos je imao sa Eninom majkom, odnosno njegovom taštom, koja se nikada nije oglšavala za medije, u jeku njegovih rijaliti skandala.

Zamisli kad bi se to desilo, ona se nikad nije oglasila, mislim da se samo sa Filipom Đukićem i Đeksonom, jer ih je gotivila posle prve sezone, možda je videla sa još jedno, dve osobe, zamisli to ludilo. Jednu izjavu nisu dali, zamisli da oni kažu o meni šta sam radio zadnjih 14 godina, jednu ružnu reč nisu rekli za mene, iskreno da ti kažem, nikada. Taštu više volim nego ženu, to je istina. Na stranu što sam ja otišao sa drugom, to nije moglo da opstane, moja tašta je uvek govorila da budemo dobro, samo zbog deteta, za ostalo je boli p**ka, radite šta hoćete, ali zbog deteta morate biti u dobrim odnosima, ko tako ne razmišlja, taj zapravo nije normalan. Zato ih ja i poštujem, zato nikada nisam ništa ružno rekao. Šta god da je, treba biti normalan, ali ne razmišljaju svi istom putanjom - ispričao je Marko Janjušević Janjuš prošle noći u rijalitiju ,,Elita".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Republika.rs/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

JANJUŠ OTKRIO SA KIM SE ENA VIĐALA U pitanju su dva mlađa zadrugara, jedan važi za švalera, a drugi je bio NA KORAK DO VENČANJA: "Zamisli to ludilo"

Izvor: Blic, 12.Feb.2024

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš sinoć je u razgovoru sa voditeljem Darko Tanasijevićem govorio o svojoj bivšoj supruzi i majci svoje ćerke, Eni.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.