Janjuš PRETI produkciji ODLASKOM IZ ELITE ukoliko ne urade OVO Neće me više biti ovde ako...

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 09:46

Janjuš PRETI produkciji ODLASKOM IZ "ELITE" ukoliko ne urade OVO "Neće me više biti ovde ako..."

Nije bio preterano raspoložen, što se moglo i videti.

Marko Janjušević Janjuš jedno je od najjačih rijaliti imena još od 2016. godine, kada je prvi put kročio u "Zadrugu 1". Bivši košarkaš je sa svojim neuobičajenim šarmom osvojio gledaoce kraj malih ekrana toliko da se i godinama kasnije kotirao kao jedan od najpopularnijih.

Međutim, slava zna da udari u glavu. Nekad, kada mu je prag tolerancije niži nego inače, Janjuš zbog svog ponašanja zna da navuče >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gnev svih, pa i onih koji ga obožavaju.

Naime, grupa koja se bavi rijalitijem i takmičarima iznela je tvrdnju da je pas Vesna, da li zbog nebrige ili nečeg drugog, dobila buve, a pošto je izvršila nuždu na krevetu Janjuš je neprestano insistirao na pelenama. Pritom, ton kojim se Marko obraćao produkciji uopšte nije bio primeran.

- Ma daj, ko im j*be majku, tražio sam im sedam puta - rekao je Janjuš.

- Dobro je, smiri se - odgovorila je Aneli.

- Još jednom li budem rekao da mi treba šta mi treba neće me više biti ovde - rekao je Janjuš.

- Prestani se lizati - viknula je Aneli na psa Vesnu.

- Boli me k*rac više - odbrusio je Janjuš.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.