Janjuš NASRNUO na Aneli zbog Maje Marinković! Ščepao je kao orlušina, pa hladnokrvno gurnuo, OVO je njena reakcija

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 21:01

Janjuš NASRNUO na Aneli zbog Maje Marinković! Ščepao je kao orlušina, pa hladnokrvno gurnuo, OVO je njena reakcija

Ljubavni trougao ponovo pravi haos.

Aneli Ahmić i Maja Marinković se definitivno ne smiruju, a u najnoviju svađu je morao da se umeša i Marko Janjušević Janjuš.

Njih dve su naime ušle u sukob oko stvari, odnosno oko toga čija garderoba je original, a čija kopija, kao i koliko koštaju tašne i cipele koje zadrugarke poseduju u svojim ormarima.

- Ja imam tri torbice po 5.000 evra, a šta ti imaš? U svim ovim džakovima od butika sa Instagrama... tako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da molim te poštedi me - poručila je Aneli Maji.

- Majo ona kaže da su sve tvoje stvari sa Instagrama... - dodao je Milan Milošević.

- Ma naravno da je s Instagrama, moje stvari su prave stvari, ja kada otvorim svoje patike, one su original, a njene su kopije - nastavljala je Aneli da urla, dok se Marinkovićeva nije previše potresala.

Budući da se svađa nastavila, umešao se i Anelin sadašnji, a Majin bivši, Janjuš, koji je odlučio da stane na stranu Ahmićeve.

- Imaš veštačke jagodice, s*se, zadnjicu... polako, smiri se - nabrajao je Janjuš Majine estetske korekcije, dok je usput smirivao Aneli koja je sve vreme dobacivala.

- Molim lepo, ja sam sve sama platila, stani glupačo, tišina kad ti kaže "gazda" - vikala je Maja.

U jednom trenutku, na snimku se vidi Aneli koja ustaje od stola kako bi nastavila sukob sa Majom, ali je u tome fizički sprečava Janjuš. On je uhvatio Aneli za ruke, odgurnuo je i počeo da je psuje, ne bi li prestala sa krajnje besmislenom svađom.

- U j*bem li ti, sedi dole, ne prilazi tamo! - poručio je razjareni Janjuš, a onda je on nastavio da "grakće" zajedno sa Marinkovićevom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.