Janjuš I Šopićka KRIJU DA SU U VEZI? Kulićeva raskrinkala PREVARU - A sad još i DELE KREVET...

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janjuš I Šopićka KRIJU DA SU U VEZI? Kulićeva raskrinkala PREVARU - A sad još i DELE KREVET...

Šta će mu žena reći na ovo?

Ivana Šopić je novi vođa ove nedelje u "Zadruzi 3", a sinoć je izabrala potrčke Vladimira Tomovića i Draganu Mitar, a za omiljenu osobu, sa kojim će spavati u Hotelu Zadruge izabrala je Marka Janjuševića, sa kojim već neko vreme, od kad je raskinula vezu sa Filipom Đukićem, provodi dosta vremena.

Podsetimo, Ivana je u nekoliko navrata pomenula da je Janjuš pravi muškarac, kao i da bi sa njim i još par zadrugara imala navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << intimne odnose, što je Iva Grgurić izjavila, da joj je Šopićeva rekla.

Međutim, kako znamo, Janjušević je oženjen i navodno je pobegao iz "Zadruge 1" zbog zaljubljivanja u Anu Korać. Da li je i ove godine ista stvar u pitanju, ostaje nam da vidimo, ali je Miljana Kulić, kada je napadnuta da je poljubila Marka izjavila da ju je pomešao sa Ivanom Šopić.

Nenamerno je raskrinkala svog "kuma" te izjavila da se oni navodno ljube:

 - Tebe prati kamera otkad si krenula za mnom, poljubila si me namerno u usta - rekao je Janjuš.

- Ja to nisam uradila, pomešao si me sa Šopićkom. Glumite prijateljstvo, a nigde veze! - rekla je Miljana.

Podsetimo kako je to izgledalo u vieo prilogu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.