Janjuš GRCA U SUZAMA, sve mu se skupilo: Spominju mi ćerku i majku mog deteta Presedan u svih 7 sezona

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 00:36

Janjuš GRCA U SUZAMA, sve mu se skupilo: "Spominju mi ćerku i majku mog deteta" Presedan u svih 7 sezona

Marko je u potpunosti bio slomljen pred kamerama. U emisiji "Pitanja novinara" je doživeo svoje emocionalno slamanje.

Marko Janjušević Janjuš nakon izlaganja Aneli Ahmić ustao je u vidno neraspoloženom stanju, kako bi popričao u emisiji "Pitanja novinara". Janjuš nije krio da mu je teško nakon sukoba sa Aneli, ali akcenat je stavio na to što mu je ona spomenula bivšu suprugu Enu.

Janjuš je u jednom trenutku grcao u suzama, što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sve šokiralo u Beloj kući. U Šimanovcima je zavladao muk zbog Janjuševog izlaganja pred milionskim auditorijumom.

- Da mi se spominje ćerka i majka moje ćerke, kako god da okreneš, ona je žena koja nema veze sa ovim, 3, 4 godine je u paklu zbog mene. Koliko god taj pakao zvučao pakao, desile su se ružne stvari - rekao je Janjuš na ivici suza.

- Ja sam tu ženu povredio, imam krivicu, bar nemoj da se spominješ. I onda dođe do te situacije i kažeš mi katastrofalne reči. Takođe i ja, da se razumemo, možda su to teže reči od onih što sam ja rekao, ali nisam ni u snu pomislio da to mogu da izgovorim. Ne opravdavam, da sam ja tebi više, ili ti meni, ružno je kako god. Baš je ružno! Juče mi je bio najteži dan, za sve godine u rijalitiju - zaključio je Janjušević.

Detaljnije o ovoj temi, pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.