Janjuš DUBOKO ZAVUKAO RUKU U GAĆE,  zatim OVIM ZGROZIO SVE - Usta ga žvalava, nije se prao danima

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 09:46

Janjuš DUBOKO ZAVUKAO RUKU U GAĆE, zatim OVIM ZGROZIO SVE - Usta ga žvalava, nije se prao danima

Bez komentara...

U toku emisije "Pitanja gledalaca" Milan Milošević postavio je nezgodna pitanja Marku Janjuševiću Janjušu.

Odgovori su zaprepastili čitavu javnost, ali to nije bio najveći šok koji je publika doživela.

Na Fejsbuk stranici koja se bavi popularnim rijalitijem je isplivao skandalozni detalj, koji niko nije gledao blagonaklono. Na njemu se može videti zadrugar koji za crnim stolom odgovara na pitanja, a potom zavlači ruku kraj svog međunožja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i bogato se trlja.

- Usta ga žvalava, zna da je u lajvu i ćeše ono što nije oprao danima - stoji u opisu snimka.

"Viče na Uroša Stanića što je rekao ovom jadniku da su omraženi u narodu. Naravno da su omraženi, a za to je sam kriv. Posle povratka sa sahrane rođenog brata njegovo ponašanje je bilo toliko nedolično, da se zgadio! Sam je pokazao ko je i šta je. Sramota! On nema ničega moralnog i ljudskog u sebi", Užasno! Danas je Maja iznela da mu je davala novac, jer nije ni za hleb imao. Da li joj je vratio? Ako nije, a ponaša se tako kako se ponaša, onda čovek nije svinja, magarac... ne! Nije ni to! Ne znam adekvatnu reč za nešto naj, naj gore za ovog", " Sirovina", "Stalno se drži za polni organ", "Nema on šta držati, ono ni kuja ne bi onjušila koliko smrdi", "Nema ništa, samo malo kožice", "Janjuš i Aneli, dva odvratna šljama... foliranti", "Sranjuš je veliko g*vno, ogromno", "Baš degutantno, smrad i ološ! Stalno su mu ruke u gaćama kad je u emisijama", "Prostak", "Pogan kao i ona fuj, izrasle mu pečurke", "Koji gad, kralj štrokavštine", "Evo g*vno opet vređa gledaoce da smo bolesnici! Pa druže, ako je iko bolesnik i to psihički, onda si to ti" - nizali su se komentari na mreži.

 Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Sbija Danas/društvene mreže/M.Đ.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.