Jana Todorović i Darko Lazić sjajnim nastupom oduševili publiku u Ambisu! FOTO+VIDEO

Izvor: Svet plus, 15.Maj.2017, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jana Todorović i Darko Lazić sjajnim nastupom oduševili publiku u Ambisu! FOTO+VIDEO

Jana Todorović i Darko Lazić proteklog vikenda nastupili su u popularnom klubu Ambis, gde su sjajnim repertoarom i energijom oduševili publiku u Dizeldorfu.

Prva se na bini pojavila Jana Todorović, koju je publika u Dizeldorfu prozvala, kraljicom Ambisa i sjajnog provoda. Njeno pojavljinje izazvalo je neverovatne reakcije, a publika je zajedno sa pevačicom pevala i igrala uz dobro poznate hitove.

Koliko je napravila dobru atmosferu, govori i to da je u jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << trenutku, čak i Di-džej Jure, koji je zadužen za podizanje  atmosfere svojim izborom muzike, zaigrao na bini uz pesme koje je ova šarmantna dama izvodila.

Nakon Janinog sjajnog bloka, na bini se pojavio Darko Lazić, koji je nakon sedam godina ponovo nastupio u Ambisu, a njegovi hitovi poput "Brate moj", "Korak do sna", "Idi drugome" i mnogi drugi izazvali su ovacije publike koja je veoma bila raspoložena.

Takođe, pevač nije krio oduševljenje zbog sjajnog dočeka, te je pored svojih pesama izvodio i numere Ace Lukasa.

U pauzi, Jana se u bekstejdžu lepo družila sa svojim kolegom: "Veoma mi je drago, kada imam zakazan nastup u kombinaciji sa dragim kolegama, kao što je Darko". Inače Jana je jedna od najtraženijih pevačica na našoj estradi, te je samo protekle nedelje imala četiri nastupa zaredom.

Kako nam je rekla PR služba Ambis, Jana je uvek rado viđen gost u njihovom klubu, jer se od prvog dana svoje karijere, pa sve do danas nije promenila. Mi vam prenosimo delić atmosfere od subote.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.