Jako si PRLJAVA, briješ se U KREVETU - Svi su kod nje primetili ALJKAVOST: Ovaj detalj ih je posebno ZGROZIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 09:09

"Jako si PRLJAVA, briješ se U KREVETU" - Svi su kod nje primetili ALJKAVOST: Ovaj detalj ih je posebno ZGROZIO

Na nju su učesnici osuli paljbu, a neki su je i podržali.

U toku je emisija "Nominacije". Učesnici biraju između Uroša Rajačića i Sneže Jovičić, koga će sačuvati, a koga šalju u izolaciju. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Nemanji Gačiću.

- Ona pije krv, ozbiljan degenrik, osnovna kultura je da ne upadaš dok drugi pričaju. Greota me jer je žensko. Što se tiče Uroša okej smo. Šaljem Snežu ostavljam Uroša - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Gačić.

- Dobra si ali si naporna, umeš da provociraš. Što se tiče Uroša imala sam loše mišljenje ali smo rešili neke stvari. Ostavljam Uroša - rekla je Danka.

- Što se tiče Uroša, i dalje mislim da si iskompleksiran i da ti je Maja cilj. Što se tiče Sneže imali smo konflikt na početku, upadaš drugima u reč i pričaš samo o sebi.Ostavljam tebe šaljem Uroša - rekla je Tamara.

- Snežo mislim da si nadobudna, aljkava, briješ se u krevetu, jako si prljava osoba, znam da si agresivan. Imaš te napade na žene, više neću das te zovem lažni bokser. Šaljem Snežu - rekla je Malivuk.

- Što se tiče Uroša okej smo, sve sam ti rekla. Ja Snežu obožavam, ti si meni top, mislim da si objektivna, bliža sam sa Urošem, ostaviću njega - rekla je Vanja.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.