Ja sam jedna od njih: Popularna glumica otkrila da je obolela od raka! FOTO

Izvor: Svet plus, 29.Sep.2017, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ja sam jedna od njih: Popularna glumica otkrila da je obolela od raka! FOTO

Popularna glumica i višestruka dobitnica nagrade Emmy, Džulija Luis-Drajfus, objavila je na društvenim mrežama da je obolela od raka dojke.

Džulija Luis-Drajfus proslavila se ulogama u seriji "Sajnfeld" i "Potpredsednica", za koje je dobila mnogo nagrada. Ona je sa svojim prijateljima i fanovima podelila tužne vesti putem društvenih mreža. - Jedna od osam žena ima rak dojke. Danas, ja sam jedna od njih. Dobra vest je da imam ogromnu podršku prijatelja i porodice, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << fantastično osiguranje preko svog sindikata. Loša vest je da nisu sve žene toliko srećne, hajde da se borimo protiv svih oblika raka, i da univerzalna zdravstvena zaštita postane realnost - napisala je glumica u poruci.

Just when you thought... pic.twitter.com/SbtYChwiEj

— Julia Louis-Dreyfus (@OfficialJLD) September 28, 2017

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.