Ja pravoslavac... Azijat na tečnom srpskom otpevao pesmu Baje Malog Knindže - KRSTI se ogrnut našom zastavom

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 16:47

"Ja pravoslavac..." Azijat na tečnom srpskom otpevao pesmu Baje Malog Knindže - KRSTI se ogrnut našom zastavom

Srbovanje prešlo granicu potezom ovog mladog stranca.

Pevač Baja Mali Knindža održao je koncert u Novom Sadu, a u publici je imao posebnog gosta.

Dečko iz Singapura došao je u Srbiju kako bi čuo i video zvezdu. Zbog njegovog koncerta prešao je dugačak put i ispunio sebi veliku želju.

Snimak kako peva jedan od Bajinih najvećih hitova, "Kad sam bio mali", postao je viralan na društvenim mrežama.

Singapurac je sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponosom pred kamerama "Hepi" TV otpevao stihove na tečnom srpskom jeziku:

"Kad sam bio mali znao sam svoj pravac, oni bili katolici, a ja pravoslavac. I kada su mene terali odavde, pevali su Lijepa naša, a ja Bože pravde".

Oko vrata je nosio krst i šal u bojama srpske zastave, sa sve natpisom Srbija, a po završetku izvođenja pesme se prekrstio.

Nema sumnje da je ovo jedan od Bajinih najvernijih fanova, a da li je uspeo da upozna pevača nakon koncerta, još uvek nije poznato.

A post shared by Moja Happy Muzika (@mojahappymuzika)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.