Ja neću biti baba!

Izvor: Vesti-online.com, 19.Sep.2018, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ja neću biti baba!"

Lepa Brena o prinovi koja stiže u porodicu Živojinović i "zabranjenom" nadimku!

Pevačica Lepa Brena pričala je za "Story" o prvom unučetu, koje će joj podariti posinak Filip Živojinović i snajka Aleksandra Prijović.

- Srećna sam što ćemo Boba i ja dobiti prvo unuče, jer volimo decu, naročito bebe. To će biti velika radost u našoj porodici. Nas dvoje nećemo biti baba i deda, jer ne volim taj pogrdni odnos prema ženama. Postoje žene koje izgledaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kao babe, i tako ih i nazivamo. A postoje i bake, deke, nane, nene, i to su najvoljenija bića koja su nam utkala radost i ljubav u ranom detinjstvu. Naročito ako su pomagali roditeljima koji rade. Uvek ću pomoći našoj deci i biću tu šta god da im treba - rekla je ona.

Filip i Aleksandra, koja će u subotu proslaviti 23. rođendan, u martu će dobiti prvo dete, i to dečaka.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.