Ja imam talent: Kao Džoni Dep - Svojom umetnošću Baša Pali oduševio sve u studiju! VIDEO

Izvor: Svet plus, 17.Nov.2016, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ja imam talent: Kao Džoni Dep - Svojom umetnošću Baša Pali oduševio sve u studiju! VIDEO

Baša Pali u prvoj emisiji Ja imam talent oduševio je žiri svojim darom za jednu posebnu, kako je on rekao, svoju vrstu umetnosti.

Svetski poznato takmičenje Ja imam talenat počelo je večeras na televiziji Pink, a jedan od takmičara koji se predstavio večeras je i Baša Pali, koji se bavi muzikom, svira gitaru, imao je dosta javnih nastupa, ali ovakve vrste nikada. Njegov talenat je crtanje na platnu, pa je nacrtao portret Josipa Broza Tita, i to pretvorio u Mona Lizu. Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << trenutak je žiri delovao kao da se dosađuje, ali kada je okrenuo platno, potpuno su se oduševili. Dobio je tri da, na razočarenje svih u studiju, a onaj ko je dao negativan glas je glumac Žika Todorvić. Ipak, on je prošao dalje, pa ćemo ga videti ponovo.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.