Ja imam talenat: Rasta izbacio takmičara iz emisije

Izvor: Svet plus, 15.Dec.2016, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ja imam talenat: Rasta izbacio takmičara iz emisije

U večerašnjoj emisiji Ja imam talenat predstavio se Dalibor Golubović koji ima neobičan talenat i koji je uspeo da iznervira žiri toliko da ga je Rasta izbacio.

U talent šou programu Ja imam talenat predstavio se Dalibor Golubović iz Zemuna koji se predstavio kao stend ap komičar koji najbolje priča morbidne viceve. Međutim članovima žirija nije bio interesantan. Danica Maksimović je bila veoma oštra u komentarisanju takmičara: - ''Neću reći da ste hrabri, jer ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nije hrabrost. Neću reći ni nešto drugo, potpuna ludost. Ali s obzirom da imate godina koliko imate, preći ću na Vi jer ne želim da vas vređam, ali zaista mislim da ovo ne može da prođe, niti je za televiziju, niti je za ovaj studio, niti je za narod koji gleda. Ako mislite da Vam je sa 38 godina ovo talenat u životu, onda je mene sramota zbog Vas.'' Ana je prokomentarisala: - ''Ovo se zove Ja imam talenat, a ne Ja nemam talenat.''

Mladog momka su ovi komentari žirija razbesneli pa je usledila žestoka rasprava sa Anom Nikolić. - ''Mogao bih ja sa vama Ana da raspravljam o tome da li vi imate još neki talenat?!'' - rekao je takmičar, što je razbesnelo Rastu.  - ''Ti ne bi mogao da raspravljaš o tome jer moraš da dostigneš nešto i da imaš kredibilitet. Doviđenja, hvala, izađi napolje. Izađi napolje, mi ovde radimo ozbiljne stvari, idi šali se napolju.'' - odbrusio je reper. - ''Može jedan aplauz za mog muža!'' - uzviknula je Ana u znak podrške Rasti.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.