Ja imam talenat: Danica ih iskritikovala jer su pokazale njenu sliku! VIDEO

Izvor: Svet plus, 06.Apr.2017, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ja imam talenat: Danica ih iskritikovala jer su pokazale njenu sliku! VIDEO

U Ja imam talenat predstavile su se devojke koje čine grupu i čiji je talenat ples, ali su dobile kritike od Danice Maksimović, jer su na kraju nastupa pokazale njenu sliku.

Grupa "Femsy", jedan od retkih plesačkih sastava koji je uspeo da prođe u drugi krug takmičenja Ja imam talenat, izašle su ovog puta na scenu sa nečim malo drugačijim. One su pripremile tačku sa željom da iznenade članove žirija, posebno Danicu Maksimović, čiju su fotografiju iskoristile >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << tokom igranja. Na kraju nastupa jedna od njih je izvadila glumičinu fotografiju i stavila je ispred svog lica, a Danica je prva komentarisala njihov performans. - Bilo je odlično na momente, na momente ne. Ne znam šta da kažem, stvarno ne znam. Žao mi je zato što ja volim ovu vrstu "sporta" - rekla je Danica.

Kada je publika počela da viče "ua", Danica im je odgovorila. - Šta je, bre, šta vi meni "ua", sad bih im ja pokazala. Ako žele da prođu, pitam "čemu ono" - rekla je ona.

- Mi smatramo da ste vi veliki umetnik i da razumete umetničke slobode, tako da se nadamo da ste razumeli - odgovorila je jedna od takmičarki.

- Naravno, toliko glupa nisam. E sad ću da vam kažem šta ste vi uradile. Ako ste mislile da ste uradile više od onog što ste uradile prošli put, niste - rekla im je iskreno glumica, dodajući da nisu bile sinhrone.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.