Ja imam talenat: Čovek koji čita misli otkriće Žikinu tajnu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 28.Mar.2017, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ja imam talenat: Čovek koji čita misli otkriće Žikinu tajnu! VIDEO

U novoj emisiji Ja imam talenat predstaviće se još jedan čovek koji čita misli i koji će otkriti tajnu člana žirija Srđana Žike Todorovića.

Nakon spektakularne emisije Ja imam talenat u kojoj je David Rao šokirao svojim umećem čitanja misli, članovima žirija ponovo se predstavio još jedan mladić zbog čijeg su talenta zanemeli. On je Srđanu Žiki Todoroviću dao obimnu knjigu iz koje je trebalo da odabere jednu jedinu reč. Kamere su zabeležile da je Žika odabrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << reč "telefon", što je, na kraju, pogodio i takmičar, zbog čega su bili šokirani svi u studiju.

Pored njega žiri će imati prilike da vidi nastupe sjajnih kandidata koji će predstaviti svoj neverovatan talenat. Zato budite uz Pink i ovog četvrtka od 21:30.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Ja imam talenat: Ovaj takmičar je uspeo da žiriju pročita milsi! VIDEO

Izvor: Svet plus, 29.Mar.2017, 12:01

Nakon spektakularne emisije "Ja imam talenat" u kojoj je David Rao šokirao svojim umećem čitanja misli, članovima žirija najpopularnijeg takmičenja na ovim prostorima ponovo se predstavio još jedan mladić zbog čijeg su talenta zanemeli..."Znate li onaj osećaj kada se nešto neobično desi,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.