Ja ću te otrovati Dalila Dragojević usred emisije doživela  šok, zanemela od pretnji bivšeg zadrugara

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2023, 23:19

"Ja ću te otrovati" Dalila Dragojević usred emisije doživela šok, zanemela od pretnji bivšeg zadrugara

"Ne znam šta se dešava u ovim mojim emisijama, uvek tako neka čudna energija"

Voditeljka Dalila Dragojević je u svojoj njnovijoj emisiji "Pitam za druga" ugostila bivšeg takmičara Bogdana Ilića, koji je u nedelju ispao iz "Elite", kao i Ognjena Bogdanovića, novinara portala Republika.rs i voditelja Republika TV-a.

Nakon žustre takmičarke sa gledateljkom, Dalila je najavila pauzu za reklame.

Nakon pauze za reklame, voditeljka je otkrila da je došlo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do haosa u studiju kad je Ognjen pozvao Bogdana u svoju emisiju.

- Vratili smo se u studio, ovde krš i lom, ne znam šta se dešava u ovim mojim emisijama, uvek tako neka čudna energija. Haos između Ogiše i Bogdana, gospođa Mira napravila katastrofu sa svojim pozivom. Kaže Ogiša Bogdanu da dođe kod njega da snimi emisiju "Porodice Elitnih", kaže Bogdan: "Ne pada mi na pamet, ja više nisam u Eliti, šta ćeš da snimaš emisiju kod mene?". Kaže Ogiša: "Pa na ručak, što ne bih snimio?", a kaže Bogdan: "Može, ja ću te otrovati". Ovde pretnje padaju u velikom stilu - ispričala je Dalila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.