Ja Aniti ništa ne verujem, to je njena gluma - Anđelo Ranković izazvao HAOS u Eliti: Muškarci se pobunili

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2023, 11:35

"Ja Aniti ništa ne verujem, to je njena gluma" - Anđelo Ranković izazvao HAOS u Eliti: Muškarci se pobunili

Ulazak Apolona sa Zvezdare je iskompleksirao mnoge, barem tako misle gledaoci rijaliti.

Anđelo Ranković od kada je ušao u Belu kuću pomrsio je konce mnogima. Anita Stanojlović je dolučila da mu pokloni srce, dok Jovana Tomić Matora ludi od ljubomore iako tvrdi da je zauvek završila sa svojom još uvek zakonite supruge.

Ipak, ono što je interesantno da su i mnogi muškarci potpuno poludeli od Rankovića te se spekuliše da su se iskompleksirali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer su se mnogobrojne devojke odmah zalepile za prezgodnog Beograđanina.

Zbog toga je Milan Milošević pročitao jedno vrlo intrigantno pitanje gledaoca, koje je izazavalo dosta prašine u kući.

- Au druže ala vas je iskompleksirao Apolon sa Zvezdare - glasilo je pitanje za Munjeza.

Munjez se branio.

- Nije to bilo iskompleksirano, mislim da sam trebao da stanem u zaštitu Matore što se tiče nekih stavova - rekao je Munjez.

Nisam bio u kazinu kada su tako reagovali, verovatno bih ja stao na Matorinu stranu. Dečko mene nije povredio ni uvredio. Zauzete žene se ne diraju. Ja Aniti ništa nisam verovao, njena gluma je jako loša i sve je providno, to što Matora ima emocije, to je drugo. Anita priča drugima da voli svoju ženu i da hoće da je vrati - rekla je Aleksa.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.