JUTRO DOČEKALA U ZATVORU: Sanja Grujić poražena, nakon tuče Veliki šef odlučio da noć provede iza rešetaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2022, 12:57

JUTRO DOČEKALA U ZATVORU: Sanja Grujić poražena, nakon tuče Veliki šef odlučio da noć provede iza rešetaka

Uplakana.

Veliki šef je, kao i svakog jutra, muzikom probudio zadrugare kako bi lakše ustali i pripremili se za ovaj dan u kom će pored radio - emisije "Sprrrdnja" imati i nastavak emsiije "Gledanje snimaka" - neće im biti ni malo lako.

Sanja Grujić je ovo jutro dočekala u zatvoru, ona je nakon žestokog okršaja sa Tarom Simov završila u zatvoru gde je provela celu noć. Obezbeđenje joj je otvorilo vrata i ona može da se vrati u Belu kuću ali po svemu sudeći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još uvek ne želi. Da li se plaši Tare ili šta je u pitanju saznaćemo u toku dana.

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Zadruga 5 - Sanja Grujić jutro dočekala u zatvoru - 18.02.2022. pic.twitter.com/eeFQeDWlCp

— Zadruga Official (@ZadrugaOfficial) February 18, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.