JURI KARIJERU SLOBE RADANOVIĆA - Gruja KOPIRA pevača iz prve sezone, a sada se oglasio i ON

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2022, 15:49

JURI KARIJERU SLOBE RADANOVIĆA - Gruja KOPIRA pevača iz prve sezone, a sada se oglasio i ON

Evo šta je Sloba rekao!

Nikola Grujić Gruja izazvao je pometnju u petoj sezoni rijalitija "Zadruga", najviše zbog toga što je prevario svoju suprugu Ljilju sa aktuelnom zadrugarkom Milanom Mimom Šarac.

Mada, zadrugari smatraju da ovo nije njegov najskandalozniji potez, već njegovo ponašanje tokom ove veze, kao i za vreme raskida sa Mimom.

Učestnici "Zadruge 5" neretko optužuju pevača da pokušava da imitira Slobodana Slobu Radanovića, učesnika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prve sezone najgledanijeg rijalitija u regionu koji je ušao u vezu sa Lunom Đogani dok je još bio u braku sa Kristinom Kijom Kockar, koja je naknadno ušla u Belu kuću, a onda i pobedila u toj sezoni.

Tim povodom, Sloba je kontaktiran i upitan o aktuelnom zadrugaru.

- Ne pratim i ne bih komentarisao. Hvala vam - odgovorio je Sloba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.