JUBILARNI ROĐENDAN ACE LUKASA: Pogledajte sa kim je pevač proslavio, a tu je i ONA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2018, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUBILARNI ROĐENDAN ACE LUKASA: Pogledajte sa kim je pevač proslavio, a tu je i ONA! (FOTO)

Prelep prizor!

Folker Aca Lukas danas slavi jubilarni 50. rođendan.

Pevač se na Instagramu pohvalio fotgrafijom da ima pola veka. Međutim, za razliku od svih prethodnih godina kada je rođendane slavio naširoko u kafani, ili na svojim koncertima, Lukas će 50. rođendan proslaviti u krugu porodice, sa svom svojom decom.

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on Nov 3, 2018 at 6:48am PDT

On je u svom domu ugostio svoju decu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ćerke Miljanu i Viktoriju, sinove Lazara i Andreja, kao i unuku Minju, te Sofiju Šašić, ćerku bivše žene Sonje (FOTOGRAFIJU POGLEDAJTE KLIKOM OVDE).

- Nikad lepši rođendan za sve ove godine. Puna mi je kuća dece - rekao je Lukas za "Blic" kada smo ga pozvali da mu čestitamo jubilarni rođendan. On je dodao i da mu je puno kolega čestitalo, kao i da se još ne oseća matoro.

ZDRAVLJE UGROŽENO! Kijine reči povodom tumora - Lakše mi je da pričam sa Slobom nego sa majkom!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.