JOVANA TOMIĆ ZADOBILA TELESNE POVREDE! Svađa sa Anitom se otela kontroli: OVO JE DEFINITIVNO KRAJ?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2023, 07:14

JOVANA TOMIĆ ZADOBILA TELESNE POVREDE! Svađa sa Anitom se otela kontroli: OVO JE DEFINITIVNO KRAJ?!

Šokantan razvoj situacije!

Zadrugarka Jovana Tomić Matora i njena supruga Anita Stanojlović su imale žestoku svađu, tokom koje su više puta pomenule definitivni razvod nakon izlaska iz rijalitija.

Međutim, sudeći po onome što se dešava, raskol bi mogao doći i mnogo pre.

Na Instagram stranici koja se bavi popularnim rijalitijem je isplivao snimak na kome se može videti dubina antagonizma koji se stvorio između ove dve zadrugarke.

A post >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << shared by ꫝꪖ𝕥ꫀ.•*_ (@z.h8__)

Anita nije prestajala da ćuška rukom svoju suprugu sve do momenta do kada Jovana nije pala. Ustavši, Matora se previjala od bolova i držala za kuk, da bi u narednom trenutku briznula u plač. Modrice će ovoj korpulentnoj dami izaći sigurno, a da li će joj biti potrebna i lekarska pomoć - ostaje nam da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.