JOVANA MI NIJE ČESTITALA! Srđan Predojević o porodičnom slavlju BEZ KUME - Zabranio sam supruzi i deci...

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021, 12:47

"JOVANA MI NIJE ČESTITALA!" Srđan Predojević o porodičnom slavlju BEZ KUME - Zabranio sam supruzi i deci...

Poznato TV lice proslavilo 50. rođendan...

Srđan Predojević proslavio je jubilarni 50. rođendan i to u najlepšem društvu - zagrljaju supruge, pravnice Mirjane, sina Stefana i ćerke Sofije zahvaljujući kojima tvrdi da je, uz par bora na licu i sedih vlasi u kosi, i dalje ostao mlad duhom.

- Slavili smo jedan sat, taman toliko koliko je bilo potrebno da se pojede roštilj u restoranu u blizini našeg stana (smeh). Došli smo zatim kući na po jedno parče moje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << omiljene torte s plazmom koju su mi Mirjana i Sofija pripremile, a popodne smo legli da se odmorimo, što je u mojim godinama neophodno - kaže Srđan.

A post shared by SRĐAN PREDOJEVIĆ (@srdjan.predojevic)

- Šalu na stranu, ali klasične proslave za prijatelje nije bilo, na prvom mestu zbog kovid mera, kojih se porodično svi pridržavamo, a tu je i odgovornost prema drugima. Zašto nekoga obavezivati da u doba korone bude okružen ljudima i stvarati mu osećaj nelagodnosti. Izričito sam supruzi i deci zabranio da mi ne prave žurke iznenađenja, tako da je taj dan protekao kao i svaki drugi - istakao je Predojević za "Story".

Kaže, njegovi najdraži su se baš potrudili oko poklona.

A post shared by SRĐAN PREDOJEVIĆ (@srdjan.predojevic)

- Sofija i Stefan su mi u svom maniru napravili poklon i stavili mi ga pokraj kreveta kako bi me ujutru iznenadili. Njihovi crteži sa srcima i porukama poput "Tata, volimo te najviše" su mi dragoceni - priznaje voditelj.

Na pitanje ko mu je pored članova porodice prvi uputio čestitku i da li se bivša saradnica i prijateljica Jovana Joksimović setila da ga pozove, Srđan je iskreno rekao:

- Nije. Oko ponoći, standardno kao i svake godine, počele su da mi stižu poruke dragih ljudi. Zahvalio sam im i ponosno poručio da sam sada većinski vlasnik svog života. To je možda šala, ali primetio sam da je s godinama sve više onako kako ti hoćeš, a ne kako drugi žele.

Voditelj kaže da neostvarenih želja nema i da mu nije potrebno ništa više od onoga što sada ima.

A post shared by SRĐAN PREDOJEVIĆ (@srdjan.predojevic)

- Nećete mi verovati, ali zaista ne postoji ništa novo što bih u ovom momentu poželeo. Porodičan sam čovek, zdravi smo svi, imamo krov nad glavom, supruga i ja radimo ono što nas ispunjava, šta mi više treba. Samo nek ostane ovako. Šta bih ja radio s milionom u banci, još jednim stanom ili dva. Najverovatnije bih poželeo još jedan, čime bih ušao u krug materijalnog nezadovoljstva u kojem se nalaze mnogi ljudi danas. Ne treba previše tražiti od Boga - priznaje Srđan.

- Skoro me je neko pitao da li sam srećan čovek i jedino što sam u tom trenutku mogao da mu kažem jeste da zaista jesam, kao i da ništa tokom prethodnih godina ne bih menjao. Istina je da sam morao da prođem polovinu životnog veka da bih dobio svoju prvu samostalnu autorsku emisiju, ali to me je samo naučilo strpljenju i potvrdilo ono što učim i svoju decu, da se rad i odgovornost prema sebi i drugima uvek isplati - zaključio je voditelj "Vesti" na Pinku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.