JOVANA JEREMIĆ pala u senku svog dečka: Sredila se, ali OVAJ stajling biznismena ne prestaje da se komentariše

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 15:52

JOVANA JEREMIĆ pala u senku svog dečka: Sredila se, ali OVAJ stajling biznismena ne prestaje da se komentariše

Šta vi kažete na ovaj detalj?

Jovana Jeremić juče se pohvalila skupocenim poklonom koji je dobila od svog partnera i biznismena Dragana Stankovića, a zatim je par uveče izašao u restoran na večeru.

Dragan je Jovanu izveo u poznato beogradsku kafanu, gde su zajedno proslavljali Dan žena, a zajednička slika koju su napravili za stolom izazvala je dosta pažnje. Njih dvoje pozirali su sređeni, a ovog puta iako je na sebi imala vrednog nakita, pažnju je skrenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Draganov stajling.

Biznismen je obukao elegantnu košulju u plavoj boji, ali su pažnju korisnika mreža privukli inicijali njegovog imena i prezimena, koji su izvezeni na rukavu.

Očigledno je da i Dragan, kao njegova voljena Jovana, voli personalizovane stvari - pa tako i košulje.

"Ali vez na rukavu", "Jaoj, vidi ove inicijale na košulji", "Ovo je hit", samo su neki od komentara...

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Jovanu Jeremić dečko biznismen izveo u kafanu, a SVI GLEDAJU U NJEGOVU KOŠULJU Voditeljka sva u belom, objavila fotografiju i poručuje: "MOJA LJUBAV"

Izvor: Blic, 09.Mar.2024

Voditeljka Jovana Jeremić i njen izabranik, biznismen Dragan Stanković proslavili su juče 8. mart, Dan žena.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.