Izvor: Scandal.rs, 11.Dec.2019, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOVANA JEREMIĆ OD RIJALITIJA DOBILA 6 IZRASLINA NA GLAVI: Ide HITNO na operaciju i više se neće baviti PAROVIMA

Jovana Jeremić napušta “Parove” jer mora na operaciju. Voditeljka rijalitija kaže da joj se zbog stresa pojavilo šest izraslina na glavi, koje će morati hirurški da odstrani. – Na bolovanju sam. Imam šest ogromnih masnih tkiva, koje moram da operišem. Zbog poslovnih obaveza to sam odlagala jer nisam želela da odsustvujem sa televizije. Lekar mi The post JOVANA JEREMIĆ OD RIJALITIJA DOBILA 6 IZRASLINA NA GLAVI: Ide HITNO na operaciju i više se neće baviti PAROVIMA appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

JOVANA NAPUŠTA PAROVE: "Ostaću na 'Hepiju' ako prepoznaju moj kapacitet u informativi! Zbog rijalitija sam dobila 5 izraslina na glavi"

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 01:06

Iskreni intervju - pred zaokret u karijeri...Jovana Jeremić napušta "Parove" jer mora na operaciju. Voditeljka rijalitija kaže da joj se zbog stresa pojavilo šest izraslina na glavi, koje će morati hirurški da odstrani...- Na bolovanju sam. Imam šest ogromnih masnih tkiva, koje moram da operišem....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.